Topping

Crispy Fried Onions

O’mer zout is een van de meest zuivere zoutsoorten ter wereld. Het wordt in Nederland en Denemarken gewonnen uit ondergrondse zoutlagen die miljoenen jaren geleden zijn ontstaan door indamping van de Zechsteinzee.


AJI-NOMOTO

De letterlijke vertaling van Aji no Moto is “Essentie van smaak”. Aji-no-moto staat bekend dat het de natuurlijke smaak van de ingrediënten van een gerecht versterkt. De gerechten worden daarom voller en natuurlijker van smaak door het toevoegen van Aji-no-moto.
Je kunt Aji-no-moto bijvoorbeeld toevoegen aan soepen en pasta’s of gerechten waarin bijvoorbeeld kip of ei wordt gebruikt.


Mi Poong MSG

MSG is een soort smaakversterker en heeft een sterkere werking dan zout. Zout brengt de smaak van bepaalde etenswaren tijdens de bereiding naar voren, maar je proeft het zout ook. MSG heeft wat dat betreft dezelfde werking, zonder zelf een specifieke smaak achter te laten. Mi Poong is 1 van onze MSG hardlopers uit ons assortiment.


Knorr Chicken Powder

Knorr Kip Kruidpoeder is een universele smaakmaker voor kipgerechten. Gebruik Knorr Kip Kruidpoeder voor het verfijnen van sauzen, wok- en stoofgerechten. Geef het gerecht een extra kruidigheid en een krachtige smaak door het toevoegen van de kip kruidpoeder.

Meer van onze merken