Sauzen

Kikkoman

Overal ter wereld weten professionele- en hobbykoks maar ook zeker de consumenten de producten van Kikkoman te waarderen. Zeker in de sushiwereld is deze saus niet meer weg te denken. Ook bij Deximport vind je een uitgebreid assortiment van dit wereldwijd bekende merk. Zo verkopen wij onder andere de originele, less salt en glutenvrije sojasaus, maar ook de teriyaki, wok en ponzu saus kunnen wij leveren.


HEINZ

Als je het hebt over rode ketchup zal vrijwel iedereen denken aan Heinz. Ook wij verkopen deze lekkere bekende rode saus, maar dan wel in grootverpakking van cans van 11,8 kilo.
Wist je dat artiest Ed Sheeran zelfs zo’n fan is dat hij het logo van Heinz getatoeëerd heeft en nu zijn eigen Heinz Tomato Edchup gelanceerd heeft!


Lee Kum Kee

Lee Kum Kee is het bekendste en meest authentieke Chinese sausmerk op de wereldwijde Chinese markt wat ontstaan is door Mr. Lee Kum Sheung die vergat dat zijn pan oestersoep op het vuur stond. Door de verdikte saus die ontstond is er een heel nieuw product ontstaan. In ons assortiment van LKK vind je onder andere de Hoisinsaus, en de oestersaus.

Meer van onze merken