Noten / Paste

Diamond Dragon

Extra lang gebrande pinda’s voor een heerlijke basis pindakaas. Maak jouw eigen satésaus nu nog lekkerder met de Diamond Dragon Premium Pindakaas.


Bread & Butter

Naast de Ochoco hebben wij ook een heerlijke palmolie vrije pindakaas ontwikkeld.
Smeuïge pindakaas die heerlijk is op brood, door gerechten, als basis voor de pindasoep of als satesaus. Een veelzijdige palmolie vrije pindakaas die wij met trots aan ons rijtje eigen producten hebben toegevoegd.


OCHOCO

Yes! Daar is ons nieuwste eigen product, een palmolie vrije heerlijke hazelnoot chocolade spread! Lekker voor op je brood, croissant, pannenkoek, taart of andere lekkernijen of gewoon lekker een lepel chocopasta direct uit de pot als tussendoortje!
Het is een palmolie vrije spread die wel de echte hocoladepasta smaak behoud en smeuïg blijft. Dus verantwoord lekker smullen!


Wijko

De bekende pindasaus in een emmertje. De saus van Wijko is heerlijk bij de BBQ, friet of Oosterse gerechten. Geef je eigen draai eraan met kruiden en specerijen, zoals sambal of ketjap en maak er jouw favoriete saus van. Wijko begon in 1958 in de keuken van chef Nico Weijsenfeld. Sindsdien heeft Wijko zich ontwikkeld tot de nummer 1 satésaus van Nederland in een handig emmertje.


Nuts

Let’s go nuts! Ook bieden wij verschillende nootsoorten aan in kleine en grote zakken. Zo leveren wij cashewnoten, gezouten pinda’s, gespleten pinda’s en Chinese pitten. Heerlijk als snack of door gerechten.

Meer van onze merken