Over ons

Deximport is gespecialiseerd in de distributie, import en export van food, non food en onze eigen merken over de hele wereld. Deximport biedt een breed assortiment hoogwaardige premium voedingsproducten, zowel van bekende grote merken als eigen producten van Deximport.

Opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een eigen magazijn met meer dan 600 producten die wij leveren in meer dan 300 landen. Inmiddels hebben wij een breed scala aan bekende A-merken, private labels en eigen merken.

Deximport staat nooit stil, zo zijn wij momenteel bezig met onze nieuwste producten puur zeezout, en palmolie vrije chocoladepasta en pindakaas.

Door onze jarenlange ervaring, een groot netwerk, volumecontracten en inkoopcapaciteiten kunnen wij onze klanten een divers en uniek aanbod bieden tegen scherpe prijzen.

Bestelling

Bestel jouw favoriete producten bij Deximport. Staat er een product wat je zoekt niet bij? Dan kunnen wij altijd kijken of wij dit alsnog kunnen leveren

Transport

Wij leveren meer dan 600 producten over de hele wereld. Deximport werkt met betrouwbare transporteurs om alles op de juiste plek af te leveren.

Levering

De producten worden met een grote glimlach tot aan de deur geleverd

Geschiedenis van Deximport

Preloader

Commercial team


Daniël

Sales manager

Daniel Tang, Passie voor food. Al actief sinds 2003 en zeer breed netwerk opgebouwd. Begonnen bij een plantaardige oliefabrikant Unifill BV en in de loop der jaren gespecialiseerd in de grondstofhandel, voedingsmiddelen industrie. Met zijn kennis en ervaring hoopt hij zoveel mogelijk te delen met zijn klantenkring en leveranciers. Zijn motto is dan ook: “Alleen ben je sneller maar samen kom je verder


Alice

Export Manager

Onze salestopper die zich richt op de buitenlandse klanten is onze Alice.
Met jarenlange saleservaring is zij in 2020 Deximport komen versterken en heeft het klantenbestand flink uit weten te breiden. Alice spreekt naast Nederlands en Engels ook Kantonees en Mandarijn en gezien wij gespecialiseerd zijn in Aziatische producten is dat voor onze buitenlandse klanten een groot pluspunt. Alice is zowel bij klanten als op ons kantoor in Bleiswijk te vinden en kijkt er naar uit om jou te ontmoeten als nieuwe klant.


Rosalie

Binnendienst

Dit is Rosalie, maar de collega’s noemen haar Roos! Sinds 2014 werkzaam bij Deximport en Roos is de spil van het bedrijf daardoor niet meer bij ons weg te denken. Zij is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de logistiek, inkoop, administratie, en facturatie. Roos is te vinden op ons kantoor in Ridderkerk, maar gaat ook elke week langs bij het magazijn in Bleiswijk. Daar is zij voor werkoverleg, om onze voorraad te checken en even een praatje te maken met de magazijnmedewerkers om te kijken of alles goed verloopt of dat er dingen verbeterd moeten worden.


Laura

Sales & Marketing

Laura is de duizendpoot van Deximport. Zij is verantwoordelijk voor de marketing & social media van zowel Deximport zelf als onze eigen merken. Naast deze taken gaat Laura ook een deel sales in Nederland op zich nemen en met name met de eigen producten van Deximport.


Gigi

Vormgever

De creatieveling van Deximport is Gigi. Alles wat te maken heeft met het ontwerpen van de lay-out van onze eigen producten maar ook de daarbij behorende verpakkingen en displays ontwerpt Gigi. Ze maakt de mooiste creaties om onze eigen producten nog meer te laten opvallen in de schappen en de verkoop hiervan te stimuleren. Naast deze ontwerpen is Gigi ook verantwoordelijk voor onze nieuwe hippe website & de brochures. Dankzij haar creativiteit heeft Deximport nu zijn eigen reclamebureau in huis.


Gabor

Kwaliteitsmanager

Een goede kwaliteitsdienst in de food industrie is tegenwoordig niet meer weg te denken en daarom is Gabor ons team komen versterken. Gabor is een levensmiddelen-technoloog die met zijn ruime ervaring de kwaliteitsmanagement-systemen van Deximport beheerd. In samenwerking met de jongens van het magazijn zorgt hij ervoor dat alles soepel en volgens de regels verloopt. Tevens houdt Gabor zich bezig met het ondersteunen van onze klanten zodat zij de juiste kwaliteitsdocumentatie krijgen. Aangezien Deximport ook eigen producten op de markt brengt zijn de scherpe ogen van Gabor onmisbaar.